AGRUPAMENT ESCOLTA I GUIA SANT ANTONI ABAT

Agrupament escolta de Sant Antoni Abat

Des dels més petits als més grans

Posa't al dia i descarrega't tot el necessari

QUI SOM?

L’equip de caps de l’AEiGSAA (Agrupament Escolta i Guia Sant Antoni Abat) el formem un col•lectiu de persones, que de manera totalment voluntària, hem assumit el compromís que implica formar part de l’escoltisme, tant en les tasques pròpies del Cau, com en la seva “forma de viure”. Som un grup molt diferent però al mateix temps molt cohesionat.

El grup de participants de l’AEiGSAAestàformat per nens/es i joves de 6 a 19 anys. La gran majoriaviuenalsBarris del Raval i de Sant Antoni; i provenentant de l’Escola Pía Sant Antoni comd’altresescoles que ensenvolten.


Que fem?

Al cau ens reunim un cop per setmana, els dissabtes de 16.30 a 19h, a l'escola Pia St.Antoni i allà, fem jocs i activitats i els més grans, també preparen les activitats que faran durant el curs.

Un cop al mes, cada grup fa una excursió, de cap de setmana, de dissabte matí a diumenge tarda on, apart de fer encara més jocs, també aprofitem l'escapada per a fer passejades, descobrir els pobles on anem, pujar muntanyes i fer una mica d'exercici!

I els moments més esperats per tots són per setmana santa i estiu (juliol) ja que fem campaments de 5 i 14 dies, respectivament. Dormir en tendes, contacte amb la natura, banyar-se al riu, compartir espais amb amics de diferents edats, aprendre a conviure i a passar-s'ho bé i rialles són el que fan dels campaments el moment més especial de l'any!

Tot això i moltes més coses que no es poden explicar, sinó que s'han de viure, t'esperen al cau!